Saturday, 9 June 2012

Skodeng blog orang....

Hai... Hai... selamat pagi... Rasanya dah lama giler tak update blog pada hari sabtu ni.. Jadual posting pun entah ke mana... maaf ek.. tak sempat nak tulis, tak sempat nak berangan tak sempat nak berceloteh di sini... Tapi saya sentiasa ada menjenguh rumah saya ni... Mana yang sempat saya tulis, saya autopublishkan... mana yang sempat komen saya balas, saya akan balas...

hari ni nak cerita sikit tempat lepak saya selain melepak di rumah sendiri. Rumah diorang pun selesa jugak....

Blog Luahan ni kepunyaan kak sofi... nak like pages dia pun boleh.. sini linknya... saya suka lepak kat sini bila saya ada masa lapang kat opis, nak melepak di blog sendiri kekadang tu bosan jugak, pulak tu nak menulis tak de feel, so di sini saya suka layan cerpen-cerpennya yang banyak... kalau kak sofi nak bukukan cerpen dia pun, saya akan beli... cerpennya semua best.


Blog Karyalepak kepunyaan rin ahmad.... Kat sini saya telah jatuh hati dengan Jo, dengan Que, dengan Sean, Dengan Syed Azri... Membuai jiwa karya Rin ni.... Hahhahaa.. padahal susah jugak nak buat jiwa saya terbuai-buai ni....

Blog kembara seorang penulis blog kak nik ni mampu mengajak kita berfikir tentang sesuatu yang kadangkala kita anggap remeh. mendekatkan diri kita pada-Nya...

oooo..nak tambah lagi.. tapi ada cerita best kat tv plak.. sambung lain hari ek

Layan sekejap...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disukai ramai