Post Top Ad

Post Top Ad

Custom Search

Sabtu, 31 Mei 2014

Mei 31, 2014

TUNGGU AWAK DATANG

Salam semua sahabat yang masih lagi sudi berkunjung di blog usang ini. Maaf... sudah hampir tiga bulan saya tidak online dan update blog ini


S.M :RM 24.00
S.S :RM 27.00

Tunggu awak datang... anak ke dua saya selepas Cinta Perigi dan Timba telah keluar ketika Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur hujung bulan April lepas. Saya tak sempat nak promote anak ke dua saya ni. Macam dianaktirikan pula ya... Hahaha... masa sangat-sangat tidak mengizinkan. Online pun sekejap-sekejap... Blog pun terabai. Sungguh saya diburu oleh masa. Banyak perkara yang memerlukan perhatian dan masa saya. Jadi nah... anak ke dua dan blog ini dipandang sepi.

Okey.... Memandangkan sudah sebulan lebih keluar.. ada tak yang sudi memilikinya? Kisah Auni dan Aazad. Kisah seorang lelaki yang tercari-cari identiti diri dan kisah seorang gadis yang mencari cinta sejati... 

"Benarkah apa yang aku rasakan ini? Azzad meraup wajahnya sendiri. Perasaan ini tidak pernah hadir. Tidak pernah diiktiraf sebaik sahaja dia berkawan dengan Ronny. Godaan gadis-gadis seksi tidak dihiraukan. Dia seronok dengan nikmat yang didapatinya.

Malam ini hatinya mengakui sesuatu. Sesuatu yang dinafikan sebelum ini. Azzad bagaikan tersedar daripada mimpi yang panjang. Rupanya dia masih lagi mempunyai perasaan berahi terhadap seorang wanita."

Sebenarnya... kisah mereka sudah lama saya tulis, rasanya dalam tahun 2009 dan dinoktahkan hujung tahun 2012. Jadi rasanya dah lama sangat orang tunggu ni, masih ada ke yang mahukannya? huhuhu? Nerbes... sebab mungkin tak ramai yang ingat lagi kisah mereka. 

Macam biasa.... maaf jika ada banyak kekurangan dan kelemahan dalam novel ke dua saya ini.