Pre order.. Uncle Doktor.. Nak tak jadi papa Niny?


Bismillahirrahmanirrahim....
Assalamualaikum dan selamat tengahari..

Ramai dah tertanya-tanya bila nak bukak PRE ORDER, jadi hari ni saya buka secara rasmi.. PRE ORDER - UNCLE DOKTOR... NAK TAK JADI PAPA NINY..

RM28 + (RM8 SM/RM13 SS)

Saya buka selama sebulan.. Sehingga 6hb Nov. 2019

Free gift misteri akan diberikan pembeli terawal..

Free sebuah cerpen (dalam bentuk ebook atau diselitkan dalam novel akan diberitahu kemudian) untuk semua pembeli..



Blurb..

Niny - anak kecil yang aktif dan cerdik. tiba-tiba demam sawan membuatkan mamanya panik. Terpaksa dikejarkan ke hospital dan ditahan wad untuk pemantauan selama 24 jam. Di wad Niny berkenalan dengan Doktor Sam, doktor pediatrik yang bertugas di wad tersebut. Sikap mesra Doktor Sam telah menawan hati Niny yang kerinduan belaian kasih seorang bapa.

Maka bermulalah misi Niny mencari papa.

Uncle Doktor, nak tak jadi papa Niny? -Niny

“Sekarang pun uncle boleh jadi papa Niny. Tapi uncle kena mengorat mama Niny dulu” - Doktor Sam

“Uncle kena mengorat mama dulu eh?” – Niny

“Ya, baby girl”– Doktor Sam

“Susahlah uncle, mama tu garang” - Niny

 “🙄🙄”- Mama Niny

Bagi Doktor Sam perkenalannya dengan Niny mengejutkannya dari lena yang panjang. Menyedarkan dia bahawa peluang untuk mengecapi bahagia itu masih ada. Membuatkan hatinya ingin mencurahkan kasih sayang seorang ayah buatnya. Tapi jalannya tak mudah, dia kena jadikan mama Niny miliknya dulu.

“Lamaran saya tak ada expiry date. Awak dah bersedia cakap je. Tapi saya tak terima jawapan TIDAK.”

Kegagalan dalam perkahwinan terdahulu membuatkan mama Niny trauma untuk berkahwin lagi. Dia serik. Cukup sekali dia merasa manis dan pahitnya bergelar isteri orang.

“Niny nak uncle doktor jadi papa juga” - Niny

Berjayakah Niny dalam misinya?
Siapa Adel? Dan siapa pula Dr Erica yang tiba-tiba muncul?         
Dan paling penting berjayakah Doktor Sam melembutkan hati mama Niny?

JOM ORDER SEKARANG...
http://www.wasap.my/601123432311/uncledoctor

#UNCLEDOKTORNAKTAKJADIPAPANINY #TEAMPROMO #AKANDATANG #shimarostam
#shimarostambookdansandwich
#novelmelayu


Pesan Puan Penulis Hidup ini terlalu singkat untuk dipersiakan. Jadi bacalah perkara yang bermanfaat. Semoga kebaikan yang diperolehi di sini dapat dikongsikan bersama. Hidup baik-baik. Islam itu Indah. Membaca jambatan Ilmu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan