Terbaru Ebook, Raya Datang lagi.

Imej
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua...  Maafkan tak update dalam seminggu ni. Sibuk dengan tugasan lain..  Tapi pagi ni saya nak sampaikan berita gembira, patut minggu lepas lagi dah update tapi kita bagi ruang kepada penulis lain dan team Love Novel up promosi dulu. Ini dia projek di bawah Love Novel Publishing bersama dengan rakan-rakan penulis.  Ebook Raya ada 3 Volume , Jom kita Intai penulis-penulis dlm setiap volume :-  PENULIS E-BOOK RAYA DATANG LAGI VOL 1 🌻 LYNN SAFIYA  🌻 SHADHIA 🌻 ARSYA AISYA 🌻 ACIK ZAZA 🌻 LUVIS EIJA PENULIS E-BOOK RAYA DATANG LAGI VOL 2 🍁 YUMI HYRA 🍁 SHIMA AWANG πŸ‘ˆ saya (tajuk Ramadan Tiba)  🍁 ISMEANA NUR 🍁 FATIN NABILA 🍁 AEIN DHIYAUDDIN PENULIS E-BOOK RAYA DATANG LAGI VOL 3 🌺 MIA AZWARI 🌺 SUHAILA RASHID 🌺 ARSYA AISYA 🌺 WANI HUSNA 🌺 FAZILA ADAM 🌺 EYRA SHAZLEYRA Medium penghantaran ? mcm biasa la , uolss boleh pilih antara 2 medium ini  πŸ‘‰Email  πŸ‘‰Whatapps Tak nak beli kombo pun boleh.. Setiap satu berharga RM19 (harga promo sehingga 30 J

Saya kembali ke dunia blogger.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
Beberapa hari tanpa sebarang entri terbaru, sebetulnya saya masih lagi dalam proses menyusun jadual entri untuk blog ini.

Alhamdulillah.. selepas bertahun-tahun memohon adsense akhirnya diluluskan juga. Terima kasih blogger walaupun masih belum ada pendapatan di sini namun inshaallah akan datang kita akan realisasikan. 

Keutamaan content di blog ini adalah cerita-cerita yang saya tulis dan juga inshaallah saya cuba memberi peluang kepada penulis-penulis lain yang ingin ceritanya diterbitkan di sini. Akan datang.. jika ada yang ingin mencuba menceburkan diri ke dunia penulisan, segan dan tidak tahu di mana hendak bermula, boleh bermula di sini. Yang berminat boleh menghubungi saya melalui whatapps dan juga email shima.rostambs@gmail.com 
 
Akan datang saya akan up entri untuk ebook terbaru saya.. masih lagi dalam proses.. Inshaallah.. akan keluar secepat mungkin..

Salam sayang... 


Pesan Puan Penulis Hidup ini terlalu singkat untuk dipersiakan. Jadi bacalah perkara yang bermanfaat. Semoga kebaikan yang diperolehi di sini dapat dikongsikan bersama. Hidup baik-baik. Islam itu Indah. Membaca jambatan Ilmu.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Ebook amal COVID - 19

Nufah Prolog

Uncle Doktor.. Nak tak jadi papa Niny? Bab 3