Beautiful Jodoh; Bab Dua

Imej
Jika cerita di blog ini menarik, boleh share link di mana-mana medsoc. Saya berbesar hati dengan sokongan korang semua...  Novel ini akan bakal dibuka Pra Tempahan Pertengahan  Bulan Ogos  2021 nanti... Inshaallah nantikan. Dia melihat Anis Syatilla dari jauh. Senyum malu-malu ketika bercakap. Wajahnya berseri tanda dilamun cinta baru. Haura Nur perhati lagi. Dia rasa macam dia kenal susuk tubuh lelaki yang bercakap dengan Anis Syatilla itu. Lelaki itu berdiri membelakanginya. Dia amati diam-diam. Apabila yakin siapa lelaki itu, riaknya berubah. Dia tak suka! Haura Nur melangkah mendekati mereka. “Abang..” Haura Nur panggil keras. Lelaki itu terus berpaling dan wajahnya berubah. “Buat apa kat sini? Tak kerja?” soal Haura Nur dengan wajah tegang. Dia menjeling Anis Syatilla di hadapan abangnya. “Ara.. Dah habis kuliah ke? Abang tunggu Aralah.” Ramah lelaki itu membalas teguran Haura Nur. “Tunggu Ara ke menggatal?” sindir Haura Nur tajam. Panas pulak bila melihat Anis Syatill

Terbaru Ebook, Raya Datang lagi.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua... 

Maafkan tak update dalam seminggu ni. Sibuk dengan tugasan lain.. 
Tapi pagi ni saya nak sampaikan berita gembira, patut minggu lepas lagi dah update tapi kita bagi ruang kepada penulis lain dan team Love Novel up promosi dulu.


Ini dia projek di bawah Love Novel Publishing bersama dengan rakan-rakan penulis. 


Ebook Raya ada 3 Volume , Jom kita Intai penulis-penulis dlm setiap volume :- 

PENULIS E-BOOK RAYA DATANG LAGI VOL 1
🌻 LYNN SAFIYA 
🌻 SHADHIA
🌻 ARSYA AISYA
🌻 ACIK ZAZA
🌻 LUVIS EIJA

PENULIS E-BOOK RAYA DATANG LAGI VOL 2
🍁 YUMI HYRA
🍁 SHIMA AWANG πŸ‘ˆ saya (tajuk Ramadan Tiba) 
🍁 ISMEANA NUR
🍁 FATIN NABILA
🍁 AEIN DHIYAUDDIN

PENULIS E-BOOK RAYA DATANG LAGI VOL 3
🌺 MIA AZWARI
🌺 SUHAILA RASHID
🌺 ARSYA AISYA
🌺 WANI HUSNA
🌺 FAZILA ADAM
🌺 EYRA SHAZLEYRA

Medium penghantaran ? mcm biasa la , uolss boleh pilih antara 2 medium ini 

πŸ‘‰Email 
πŸ‘‰Whatapps


Tak nak beli kombo pun boleh.. Setiap satu berharga RM19 (harga promo sehingga 30 Jun 2021) Selepas tempoh promo harga asal RM22 sebuah. macam di bawah ni. 
Karya saya ada di vol. 2. 



Kisah siapa yang saya tulis? 
Korang baca tak novel saya di bawah penerbitan Love novel? 
Cinta Asma & Ferhad
Cinta Si Adik Manja (Hisyam & Nur)
Aku Bukan Penggoda ( Aizat & Zura) 

Dalam Raya Datang lagi ni saya tulis kisah mereka, kesinambungan dari novel-novel tersebut. Agak panjang juga cerpen dalam ni leih kurang 15k perkataan) Kira NOPEN (Novel pendek atau mini novel ) laa kan 

Untuk next entri saya akan up teaser untuk cerita saya dalam ni.. Inshaallah tidak rugi beli, semua kisah dalam ke tiga-tiga volume ini menarik dan best belaka.  




Pesan Puan Penulis Hidup ini terlalu singkat untuk dipersiakan. Jadi bacalah perkara yang bermanfaat. Semoga kebaikan yang diperolehi di sini dapat dikongsikan bersama. Hidup baik-baik. Islam itu Indah. Membaca jambatan Ilmu.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Ebook amal COVID - 19

Nufah Prolog

Uncle Doktor.. Nak tak jadi papa Niny? Bab 3