Jumaat, 20 Ogos 2021

Pre Order Novel Beautiful Jodoh kini dibuka

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...


Dengan lafaz Bismillahirrahmanirahhim... Officially saya telah membuka PRA TEMPAHAN BEAUTIFUL JODOH
HARGA PROMOSI SINGLE RM40 SM / RM45 SS
HARGA PROMOSI KOMBO RM70 SM/ RM76 SS
Pra tempahan dibuka selama sebulan bermula hari ini 15 Ogos 2021 sehingga 15 September 2021.
Kali ini saya join promosi bersama novel Penerbitan Ilham Santai penulis Cici Aida..
Jadi jangan tangguh dapatkan buah tangan terbaru saya bersama CICI AIDA.






Beautiful Jodoh
Blurb

Menumpang kasih atuk dan mak tuk, Haura Nur tumbuh menjadi seorang gadis introvert. Namun keadaan itu berubah apabila dia melanjutkan pelajaran ke universiti. Berkenalan dan tinggal sebilik dengan Naemah, Zakiah dan Latifah memberikan pengalaman baru. Dia mula membuka hati untuk membina sebuah persahabatan tanpa perasaan rendah diri.

Ferran Atiq crush Haura Nur sejak di bangku sekolah lagi. Mereka tidak pernah bercinta, tetapi saling memendam rasa. Bertemu kembali di universiti, Ferran Atiq khabarnya sedang hangat bercinta dengan gadis lain. Benarkah?

Ferran Atiq - tidak kira di mana dia belajar, sentiasa menjadi pujaan ramai. Biarpun digosip sedang hangat bercinta dengan gadis popular kampus, tidak dihiraukannya kerana dalam hatinya hanya ada Haura Nur. Sudah lama diintai, memikat sahaja belum.

“Gosip panas, Ferran dah putus dengan Anis!”- Zakiah

“Akhirnya Ferran tinggalkan juga minah fake tu”- Latifah.

Hati Haura Nur gembira. Si dia yang menjadi pujaan bukan lagi kekasih orang. Namun untuk memunculkan diri di hadapan lelaki itu, tidak sama sekali.

“Saya tak suka awaklah. Boleh tak jangan kacau saya lagi! - Haura Nur.

“Tapi saya sukakan Ara!” - Ferran Atiq.

Mengapa Haura Nur mengelak, tatkala Ferran Atiq muncul mencurah rasa?
Mengapa saat mahu mencipta bahagia, ramai pula yang muncul mahu menghalangnya?
Beautiful Jodoh, seindah takdir menyatukan hati mereka berdua.

UNTUK MEMBACA BAB - BAB AWAL di sini






Pssst... Ada kombo special pada sesiapa yang belum memiliki Nufah lagi.. Terhad 100 kombo BEAUTIFUL JODOH MIX NUFAH sahaja RM69 sm/RM74 ss free pos








BLURB

(BEBAS DARI DUSTAMU)

“Jadi isteri kena hambakan hidup untuk suami. Lemah-lembut, biar nampak bodo-bodo sikit barulah laki tu sayang.” RAHIMAH

Not me!

Jadi wanita dan isteri aku boleh terima sebaiknya. Tapi untuk menghambakan diri pada lelaki bernama Hakim adalah satu kesilapan.

“Fiya ni bukan menantu cap ATM?” ALFIYA

Manakala Hakim tak ubah reaksinya seperti lembu cucuk hidung. Menurut disebalik senyuman. Mengalah VVIP mentua aku makan dihotel lima bintang. Hampir mencecah ke RM800 sekali makan.

“Abang share dengan adik-adik abanglah. Tapi abang bayar dulu. Dia orang belum gaji lagi. Tak payah risaulah, abang tak minta Fiya bayar pun.” HAKIM

Tak cukup dengan itu, sikap bapa mentua aku yang terlalu menurut dan rendah diri juga sedikit sebanyak membuatkan hatiku bertambah koyak.

“Ehh.. jangan banyak sangat nasi tu. Ayah makan sikit aje. Mak kau marah kalau ayah makan banyak-banyak. Katanya nanti jadi pemalas.” CHE MAT

Bila duit menguasai akal, hati tidak pernah puas dengan apa yang dimiliki.

“Boleh sayang. Aku boleh lepaskan kau. Kau pun tak berguna kat aku lagi. Mulai dari ni, aku ceraikan kau dengan talak dua.”

Rasa sayang bertukar benci. Aku hampir menjadi setengah gila. Hidupku seperti sudah jatuh ditimpa tangga.

“Kalau dia sanggup buang awak selamanya, saya seribu kali sanggup terima awak sampai bila-bila, Fiya.” BADRUL

Kesan kemalangan membuatkan aku lumpuh. Namun takdir Allah tiada siapa yang tahu.

“Tak boleh ke Fiya maafkan abang? Abang dah cacat. Abang tak mampu nak cari duit untuk makan. Bagilah abang peluang untuk tebus salah abang.”

Hati aku sudah mati untuk lelaki bernama Hakim. Rayuan manisnya tak kan pernah mengubah apa-apa.
Selamat tinggal suamiku. Selamat tinggal keluarga mentuaku.

“Kebahagiaan awak adalah kebahagiaan saya. Dan inilah bukti yang akan saya katakan pada dunia, awaklah cinta hati saya sampai mati.” BADRUL

Untuk Order boleh klik link di bawah


https://bit.ly/37GshVt





Boleh follow pages penulis di facebook https://www.facebook.com/fantasiceritakudotcom
Instagram; shima.rostambs
Jika sukakan cerita di sini boleh share link di medsoc masing-masing..
Terima kasih di atas sokongan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan